donderdag 11 november 2010

Weer wat projecten klaar!
Zo zo, na een paar dagen heb ik het één en ander afkunnen maken. Heb dus heel wat afkunnen vinken van mijn To-Do lijstje!!


Kaart:

Ik ben begonnen met een (serie)kaart(en)! De foto hier onder, is er 1 van. Ik moet wel zeggen dat deze kaart niet mijn idee is! Ik heb hier een voorbeeld van gezien..


De ketting:

Vanmiddag heb ik mijn ketting gekregen waar Mirjam super druk mee is geweest, en moet zeggen hij is SUPER GAAF geworden al zeg ik het zelf. Vorige week is ze op de koffie geweest met een tas vol kettingen/voorbeelden en aan de hand daar van heb ik uit kunnen leggen wat ik ongeveer wou.. Nou, dat heeft ze begrepen. Ik denk dat ik nog wel eens wat kralen brengen ga. Dus Mirjam, als je dit leest, bereid je vast voor ;-)Knipjes:

Voor 5 dec. heb ik een aantal knipjes gemaakt voor in het haar. Ik heb als basis grote klikknipjes gehaald. Daarop een dubbelbloemetje gehaakt en daar onder een roeseltje gemaakt. Dit zijn dingetjes wat ik tussendoor deed. Dus de bloemen heb ik op mijn werk gemaakt, jaja mijn haakkoffertje gaat ook mee naar mijn werk! Vanavond heb ik de naaimachine op tafel gezet en de roeseltjes aan elkaar genaaid...en het resultaat? Super leuke knipjes voor in de schoen!! 


De schilpad:

Zoals te zien op de foto is de schilpad af qua haakwerk. Heb hem gisteren aan elkaar gezet, en opgevuld! Hij heeft nog net niet door de kamer gevlogen..Was een heel karwei en heb meerdere keren tot 10 moeten tellen! Maar, hij zit in elkaar en vind hem super leuk geworden. Morgen ga ik alleen nog even naar de winkel om een leuk lint te kopen om hem aan op te hangen, en een lintje voor om de nek/hals. Zodra dat er aan zit kan ik hem op de logeerkamer hangen.


To-do:

*Mijn sjaal afmaken/breien
*Het hoesje haken voor om mijn agenda
*Serie kaarten met lint maken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten